Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@07:36:07 GMT

عنوان فیلم دوم «آواتار» اعلام شد/ اکران پس از ۷ بار تاخیر

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۹۴۲۷

عنوان فیلم دوم «آواتار» اعلام شد/ اکران پس از ۷ بار تاخیر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، در حالی که حداقل ۷ بار خبر به تاخیر افتادن «آواتار ۲» در هشت سال اخیر پخش شده، به نظر می‌رسد سرانجام جیمز کامرون کارگردان فیلم آماده نمایش آن شده است.

دنباله فیلم «آواتار» که ابتدا قرار بود سال ۲۰۱۴ راهی سینماها شود، سرانجام عنوان خود را پیدا کرد و عنوان رسمی فیلم «آواتار: راه آب» اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمپانی دیزنی که پس از خریدن کمپانی فاکس قرن بیستم در سال ۲۰۱۹ حالا مالک این فیلم شده در مراسم سینما کان که گردهمایی سالانه سینمادوستان است این عنوان را برای نخستین بار اعلام کرد.

در عین حال افرادی که در این رویداد حضور داشتند برای نخستین بار چند دقیقه از این فیلم را تماشا کردند که تقریباً بدون دیالوگ بود و به جای آن تصاویری از جهان شگفت‌انگیز پاندورا و دریاچه‌ها و اقیانوس‌های آبی کریستالی آن را تصویر می‌کرد.

در این مراسم گفته شد اولین تریلر «آواتار ۲» پیش از اکران «دکتر استرنج ۲» در سالن‌های سینما در روز ششم ماه می امسال پخش خواهد شد.

داستان این فیلم بیش از یک دهه پس از رویدادهای فیلم اول را دربرمی‌گیرد و ماجراهای خانواده سالی را روایت می‌کند که شامل جک، نیتیری و فرزندانشان است و مشکلاتی که در زندگی‌شان دارند تا بتوانند برای زندگی سالم بجنگند و با تراژدی‌هایی که در برابرشان است مقابله کنند.

این فیلم با بودجه ۲۵۰ میلیون دلاری ساخته شده و به جز بازیگران پیشین؛ کیت وینسلت، وین دیزل، میشل یئو، ادی فالکو، کلیف کورتیس و جمانی کلمنت در آن نقش آفرینی کرده‌اند.

فیلم علمی تخیلی «آواتار» با فروش جهانی ۲.۸۰۲ میلیارد دلاری در جهان، نخستین بار در دسامبر ۲۰۰۹ راهی سینماها شد و بیش از ۱۰ ماه روی پرده ماند و عنوان پرفروش‌ترین فیلم جهان را از آن خود کرد.

پیش از اکران «راه آب» دیزنی قصد دارد از ۲۳ سپتامبر «آواتار» را دوباره به سینماها بفرستد.

«آواتار ۲» قرار است ۱۶ دسامبر ۲۰۲۲ اکران شود و قسمت‌های بعدی نیز به ترتیب ۲۰ دسامبر ۲۰۲۴، ۱۸ دسامبر ۲۰۲۶ و ۲۲ دسامبر ۲۰۲۸ راهی سینماها می‌شوند.

کد خبر 5477381

منبع: مهر

کلیدواژه: آواتار جیمز کامرون کمپانی دیزنی تئاتر ایران کارگردان تئاتر تماشاخانه شهرزاد موسیقی ایرانی سریال ایرانی فیلم کوتاه حوزه هنری رضا رویگری رادیو نمایش رادیو فیلم سینمایی روز قدس ماه رمضان 1401 سینمای مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۹۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ طولانی شدن روند تصویربرداری و توقف تولید در زمان کووید و ماجراهایی که بعد از تصمیم تهیه‌کننده ترکیه ای برای اکران فیلم در این کشور پیش از اکران در ایران پیش آمد بخشی از حواشی بود که این فیلم تا رسیدن به اکران پشت سر گذاشت، هرچند اکرانش هم بی‌مسئله نبود.

فیلم چند نوبت قرار بود به اکران برسد که هر بار به تعویق افتاد. آخرین بار همین یک هفته قبل از اکران بود که باز به هفته بعد از آن موکول شد.

اما این‌ها تمام ماجراهای این فیلم نبود. به جز انتخاب بازیگران نقش مولانا و شمس که بازخوردهای زیادی داشت، استفاده از بازیگران ترکیه‌ای مثل‌ هانده ارچل، ‌ ابراهیم چلیک‌کول، بنسو سورال، ‌ بوران کوزوم، ‌ سلما ارگچ، ‌ حسام منظور و هالیت ارگنچ هم یکی از مسائلی بود که صحبت‌های زیادی درباره آن شد.

حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های ایرانی البته به سال‌های دور برمی‌گردد. در سال‌های پیش از انقلاب هم بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های فارسی بازی کرده بودند. مهم‌ترین و پرکارترین آنها جنید آرکین است که در ایران با نام فخرالدین شهرت دارد. او از سال ۴۷ تا ۷۴ در ۱۶ فیلم و سریال ایرانی بازی کرد. اولین آنها یوسف و زلیخا بود و آخرینش سریال مزد ترس که سال ۷۴ پخش شد. به جز او امل سایین خواننده و بازیگر ترک هم پیش از انقلاب در چند فیلم ایرانی حضور داشت.

دو دهه بعد از انقلاب حضور ستارگان ترک در فیلم‌های ایرانی ادامه پیدا کرد. آدم برفی ساخته داود میرباقری که سال ۷۳ ساخته شد، اگرچه از بازیگران ترکیه‌ای استفاده نکرد، اما به نوعی پیشقدم ساخت فیلم در ترکیه شد.

پس از آن در دهه هشتاد فیلم‌ اکواریوم ایرج قادری در ترکیه فیلمبرداری شد و بعدتر در دهه‌ی ۹۰ فیلم‌هایی نظیر گناهکاران از فریبرز قریبیان، بغض به کارگردانی رضا درمشیان و یک سطر واقعیت ساخته علی وزیریان در ترکیه فیلمبرداری شدند و در تمام آنها بازیگران ترک در نقش‌های فرعی و کم اهمیت حضور داشتند.

اما از اواخر دهه نود حضور بازیگران ترکی در فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی جدی شد و حالا این بازیگران عهده‌دار بازی نقش‌های اصلی یا دست‌کم پر رنگ در فیلم‌های ایرانی شدند. فیلم‌های مطرب، ‌ جن زیبا، هولیا با حضور بازیگران ترکیه ای در این دهه به نمایش درآمدند.

«جن زیبا» در سال ۹۷ اکران شد که بازیگر ترکی در آن بازی می‌کرد که به واسطه سریال‌هایی که در آنها بازی کرده بود، ‌ برای تماشاگر ایرانی شناخته شده بود. حضور نورگل یشیلچای امید زیادی هم برای فروش این فیلم ایجاد کرده بود که البته موفق نبود. این فیلم در سال ۹۷ کمی ‌بیش از یک میلیارد تومان فروخت که اصلا رقم جالبی نیست.

«مطرب» ساخته ۱۳۹۸ مصطفی کیایی داستان خواننده‌ای قدیمی ‌با بازی پرویز پرستویی است که دیگر اجازه فعالیت ندارد و بالاخره در هفته فرهنگی ایران در ترکیه فرصتی برای اجرای کنسرت پس از سالیان طولانی پیدا می‌کند. این فیلم در سال ۹۸ بیش از ۳۸ میلیارد تومان فروش داشت و یکی از فیلم‌های موفق گیشه بود.

سال ۹۹ هم مرتضی آتش زمزم فیلم «هولیا» را با حضور ویلما الس و هولیا دیکن ساخت که البته سال گذشته اکران شد و حدود ۵ میلیارد تومان فروش داشت. نوروز هم فیلم دیگری بود که سال گذشته در جشنواره فجر اکران شد و علی بوراک سیلان، بازیگر ترکیه‌ای، در آن بازی داشت.

حالا هم مست عشق گروهی از بازیگران ترک را وارد فیلمی‌از سینمای ایران کرده است. اما آنچه در مورد مست عشق متفاوت است این است که این فیلم محصول مشترک ایران و ترکیه است و نه این که تنها از بازیگران ترکیه ای استفاده کرده باشد. فروش نه چندان موفق فیلم هایی که با بازیگران ترکیه‌ای ساخته شدند، ‌این پیام را می دهد که صرف حضور آنها نمی‌تواند دلیلی برای فروش بالای فیلم باشد.

در مورد مست عشق هم دلایل زیاد دیگری برای فروش ۴۷ میلیاردی آن وجود دارد که تنها بخشی از آن بازی ستارگان ترک است. بنابراین فروش بالای آن نمی‌تواند مشوقی برای ساخت فیلم‌هایی با حضور بازیگران ترکیه‌ای قلمداد شود، اما می‌تواند شروعی برای همکاری مشترک با ترکیه باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر) مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس) ادامه رقابت «تمساح خونی» و «مست عشق» در گیشه و آغاز اکران یک اکشن

دیگر خبرها

  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • «تگزاس ۳»و «عطرآلود» به گیشه سینماها اضافه می‌شود
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • رسانه‌ عبری: بایدن ارسال سلاح به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • تاخیر عجیب پرسپولیس در تمدید قرارداد با اوسمار
  • گلایه مسافران تهران - یزد از وضعیت نامناسب فضای داخلی قطار مسافربری + فیلم
  • گیشه سینماها در هفته دوم اردیبهشت چقدر فروخت؟
  • دلیل تاخیر پرسپولیس در تمدید قرارداد با اوسمار
  • «جدایی قنبر از صنم» هفته آخر اردیبهشت اکران می شود
  • تاخیر خودخواسته پرسپولیس در تمدید قرارداد با اوسمار