Web Analytics Made Easy - Statcounter

موضوع نحوه رفتار با کودکان پس از کاهش همه گیری بیماری کرونا و چگونگی کاهش اضطراب آن‌ها از جمله مواردی است که والدین این روزها با آن روبرو هستند.

سید یاسر موسوی روانپزشک حوزه کودکان و نوجوانان، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: شیوع بیماری کرونا در دوره فعلی زندگی ما باعث شد تا آنچه همواره در زندگی معمول بود بهم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: انسانها موجودات اجتماعی هستند و خود و هیجانتشان را با ارتباطات اجتماعی خود تنظیم می‌کنند و کودکان جدای از این موضوع ارتباطات خود را با اتفاقاتی که در طول روزمره میوفتد تنظیم کرده و سعی میکنند طوری باشند که کمترین اضطراب را تجربه کنند.

این روانپزشک حوزه کودکان و نوجوانان یادآور شد: همه گیری کرونا و اتفاقاتی چون تعطیلی مدارس، بیکاری و خانه نشینی والدین کودک و فوت اطرافیان به دلیل ابتلا به کرونا باعث برهم خوردن نظم زندگی آن‌ها شده است و آنها را دچار اضطراب و استرس فوت و از دست دادن عزیران خود کرده است.

موسوی خاطرنشان کرد: بازگشایی مجدد مدارس مسئله اضطراب جدایی را دوباره در بین کودکان ایجاد کرده و حتی دانش آموزانی که سابقه اضطراب از جدایی نداشته‌اند دچار این استرس و اضطراب شده اند و موقع رفتن به مدرسه دانش آموز را دچار دلشوره می‌کند.

وی در ادامه اضافه کرد: بیقراری، عصبانیت کودکان و چسبندگی به والدین پیش از رفتن به مدرسه به دلیل همان اضطرابی است که مدیریت کردن آن کار سختی است و به یکباره باز شدن مدارس خیلی فرصت تطابق را به کودک و والدین با مدرسه را نمی دهد.

این روانپزشک کودکان و نوجوانان همچنین تصریح کرد: جدای از اضطراب جدایی از والدین که کودک تجربه می‌کند، موضوع اضطراب  مدرسه رفتن و مواجه شدن پرسش و پاسخ حضوری که تا پیش از این مجازی و آنلاین بوده است نیز در کودک ایجاد شده و مواردی این چنینی اضطراب او را افزایش می‌دهد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

موسوی خاطرنشان کرد: کودکی که اضطراب می‌گیرد شرایط بدی را تجربه می‌کند و کلافه است و راه حل و راه فراری را برای رهایی از این اضطراب پیدا نمی‌کند و بازتاب آن را با گریه کردن های طولانی و پی در پی، بیقراری، چسبندگی به پدر و مادر و رفتارهایی از این قبیل بروز می‌دهد.

وی اضافه کرد: بچه ها اگر بدانند که در محیط اطراف چه اتفاقی می افتد خیلی راحت تر با آن کنار می‌آیند و بهتر است به کودکان به ویژه درباره بیماری کرونا و عوارضی که متوجه زندگی عادی مردم کرده است، اطلاع رسانی شود و آنها را با شرایط جدیدی که ممکن است آن را تجربه کنند، آشنا کنیم تا اضطراب و استرس کمتری را تجربه کنند.

این روانپزشک کودکان و نوجوانان یادآور شد: هر چه پدر، مادر، مدیر و معلم کودک بتوانند تسلط خود را در شرایط مختلف حفظ کنند، می‌توانند در کاهش اضطراب کودک نقش بهتری را ایفا کرده و همراهی با کودک نیز در این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا کودکان روانشناسی پساکرونا کودکان و نوجوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۱۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد

کتاب خانه «زیرآب و جوجه لاک پشت ها» به عنوان دهمین اثر چاپ شده مسعود عرب زاده است که ۱۶ صفحه در تیراژ ۵۰۰ نسخه، تصویرگر سپیده شیرکو، قیمت ۶۰ هزار تومان توسط انتشارات قلمداران جنوب منتشر شده است.

مسعود عرب زاده به خبرنگار مهر گفت: خلیج فارس، به عنوان یکی از مرزهای آبی ایران با قدمت بالغ بر ۳۰ میلیون سال سرمایه بزرگ برای مردم ایران و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس است که رازهای زیادی در آن نهفته است. برای

وی اضافه کرد: همین منظور این نعمت الهی در آثار پژوهشی و قصه‌های کودکانه‌ام غنیمت دانسته و با این دغدغه به صورت مستمر تحقیق، نگارش و چاپ انجام می‌دهم.

این نویسنده کودک به موضوع کتاب پرداخت و گفت: هدف از نگارش این کتاب این است که این ثروت ملی و عرق وطن دوستی و مهین پرستی به کودکان و نوجوان نیز انتقال دهیم و با شناخت ارزش‌هایی که همواره در پیشبرد اهداف بلند میهنمان نقش دارد آن‌ها را آشنا کنیم.

عرب زاده افزود: در گوشه کنار مهینمان ایران همواره ثروت‌های مهمی نهفته است که برای نسل جدید خصوصاً کودکان ناشناخته است و وظیفه داریم تا این مهم‌ها را به کودکان بشناسانیم تا بدین گونه قسمتی از دین خود را ادا کرده باشیم.

عرب زاده افزود: این کتاب داستانی، به صورت نثر ادبی به شکل مصور در گروه «سنی ب و ج» به اهمیت کشتی رافائل که میراث و خانه هزاران گونه‌های دریایی شامل جوجه لاک پشت‌ها، ماهی‌ها و مرجان‌ها می‌باشد پرداخته است.

وی با اشاره به اینکه کتاب خانه زیر و آب و جوجه لاک پشت‌ها تنها با محوریت رافائل نیست یادآور شد: در پایان کتاب فراخوان قصه با موضوعات مرزبانی دریا، خاطره دریایی، اهمیت دریانوردی، اهمیت خلیج فارس، حفاظت از محیط زیست دریایی، ورزش دریایی، اهمیت دریا و اقتصاد معیشت … مطرح کرده‌ام که بعد از خواندن کتاب کودکان و نوجوانان بتوانند در قالب قصه به رشته تحریر در آورده و موضوعات زیست بوم خود بیشتر کنکاش کنند.

عرب زاده در رابطه با تازه‌های نشر حوزه کودک که در حال انجام است نیز گفت: کتاب روزنامه دریایی که به معرفی شخصیت شهید نادر مهدوی می‌پردازد مجوزهای لازم اخذ و بزودی چاپ و رونمایی خواهد شد.

مسعود عرب زاده متولد ۱۳۶۳ بندر بوشهر و کارشناس ارشد علوم تربیتی برنامه‌ریزی آموزشی است. وی روزنامه نگار، شاعر و نویسندگی در حوزه کودک و پژوهش‌های تاریخی چاپ کرده است.

از کتاب‌های عرب زاده می‌توان «کندوکاو» با موضوع آسیب شناسی هنر در استان بوشهر و «لحظه نگاری یک روزنامه نگار»، «جیک و جیک و جیک تولده»، «مجموعه شعر عاطفه آنجا بود»، «تولد نوشته‌ها» «گزارش‌های سفرنامه نویسان از بندر خارجی از شهر بوشهر از دوران باستان تا اوایل قرن بیستم»، «آئینه تمام نمای استان بوشهر»، «قهرمان قصه‌ی مادر بزرگ»، «کلمات آسمانی اند مضامین قرآنی در شعر شاعران استان بوشهر» نام برد.

این نویسنده همچنین کتاب‌های قصه کودک فوتبالیست‌ها و خورشید گویان، باغ دایی محمد روباه کت قرمزی در کوه کوزی، دریانورد کوچک، چهارده سبد عشق و نجات را در دست چاپ دارد.

کد خبر 6097262

دیگر خبرها

  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • دو روی سکه معلم بلاگری/کاهش هوش هیجانی دانش آموزان با تولید محتوا از آن‌ها
  • راهکارهای کاهش استرس
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه