Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، هر چند شاید داستان زندگی ژنرال رومی ماکسیموس دسیموس مریدیوس با مرگ او در صحنه مبارزه نهایی در کلوسیوم «گلادیاتور» به پایان رسید اما اسکات تایید کرد فیلمنامه ادامه ماجراهای آن در دست نگارش است.

کارگردان سرشناس بریتانیایی به نشریه امپایر گفت که پس از به پایان رساندن فیلم زندگی ناپلئون بناپارت سراغ ساختن قسمت دوم و دنباله «گلادیاتور» می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است «کیتبگ» با بازی واکین فینیکس درباره زندگی و جنگ‌های امپراتور جنگ‌طلب فرانسه سال ۲۰۲۳ روی پرده سینماها برود و پس از آن نوبت ادامه فیلم برنده اسکار سال ۲۰۰۰ می‌رسد. اسکات ۸۳ ساله در آستانه ۹۰ سالگی روی صندلی کارگردانی فیلم می‌نشیند.

زمزمه‌های ساخته شدن ادامه و دنباله «گلادیاتور» سال ۲۰۱۸ نخستین بار مطرح و گفته شد قرار است ۲۵ سال پس از ماجراهای فیلم اول، این بار داستان زندگی لوسیوس روایت شود؛ فرزند لوسیلا و امپراتور فاسد کومودوس. نقش این سه شخصیت را در نسخه اصلی اسپنسر تریت کلارک، کانی نیلسن و واکین فینیکس بازی کرده بودند. «گلادیاتور» در اکران جهانی ۴۵۰ میلیون دلار فروخت و پنج اسکار از جمله بهترین بازیگر مرد (برای راسل کرو) و بهترین فیلم را برد.

فیلمنامه دنباله «گلادیاتور» را پیتر کریگ می‌نویسد که در کارنامه خود فیلم‌هایی چون «تاپ گان» و «بتمن» را دارد. ریدلی اسکات در آینده نزدیک فیلم سینمایی «خانه گوچی» را روی پرده می‌فرستد که لیدی گاگا، ال پاچینو و آدام درایور در آن ایفای نقش کرده‌اند.

کد خبر 629752 برچسب‌ها سینمای جهان ريدلي اسكات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان ريدلي اسكات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۹۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها: بازدیدکنندگان فضا

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ کاوش در گستره وسیع فضا، ما را با برخی از شگفت‌انگیزترین پدیده‌های آسمانی روبه‌رو می‌کند. طیف متنوعی از اجرام به دور خورشید می‌چرخند و گهگاه ما را غافلگیر می‌کنند. دنباله دارها مانند گلوله‌های برفی بزرگ یخی هستند که در فضا در حال گشت و گذار هستند. آنها وقتی به خورشید نزدیک می‌شوند دمی درخشان دارند. آنها را به عنوان مسافران کیهانی در سفر در منظومه شمسی در نظر بگیرید. از جمله مشهورترین دنباله دارهای که ممکن است نام آنها را شنیده باشید، دنباله دار هالی است. بررسی دنباله دارها جذاب است زیرا دانشی نو را از روزهای اولیه منظومه شمسی و نحوه شکل گیری آن به ما می‌دهد.

سیارک ها اجرام سنگی هستند که به دور خورشید می‌چرخند و بیشتر در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری یافت می‌شوند. آنها در اشکال و اندازه های مختلف، از سنگریزه ها گرفته تا تخته سنگ های غول پیکر وجود دارند. گاهی اوقات، سیارک ها ممکن است از مدار خود خارج شوند و به سمت زمین بیایند. هنگامی که آنها وارد جو زمین می‌شوند به شهاب سنگ تبدیل می‌شوند.

هنگامی که یک شهاب سنگ وارد جو زمین شود، در اثر اصطکاک با هوا می‌سوزد و رگه ای از نور در آسمان به نام شهاب ایجاد می‌کند. گاهی اوقات، یک شهاب سنگ از سفر آتشین خود جان سالم به در می‌برد و بر روی زمین فرود می‌آید. دانشمندان شهاب‌سنگ‌ها را بررسی می‌کنند تا درباره موادی که میلیاردها سال پیش منظومه شمسی ما را تشکیل داده‌اند بیشتر بیاموزند. همچنین گهگاه بارش‌های شهابی به وقوه می‌پیوندد. این اتفاق زمانی می‌افتد که زمین از میان دنباله‌ای از گرد و غبار و زباله‌هایی که یک دنباله‌دار بر جای گذاشته است می‌گذرد. این زباله ها در جو می‌سوزند و نمایشی دیدنی ایجاد می‌کنند. یکی از معروف ترین بارش های شهابی، بارش برساوشی است که هر سال در ماه اوت اتفاق می‌افتد.

اکنون که از دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها بیشتر می‌دانید، به یاد داشته باشید که هر چند وقت یک‌بار به آسمان شب نگاه کنید! چه کسی می‌داند، شاید تصادفاً چشم‌تان به این بازدیدکنندگان شگفت انگیز از فضا خورد!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وینیسیوس جونیور، ترویس اسکات را به سانتیاگو برنابئو می‌آورد؟ / عکس
  • همیلتون: هدف من همیشه برنده شدن است
  • کمربند کویپر و ابر اورت: لبه‌های منظومه شمسی!
  • تفال به حافظ دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد...
  • جیپ گلادیاتور با پیشرانه پلاگین هیبریدی 4xe تولید می‌شود (+عکس)
  • به بازیکنانم تبریک می گویم/ تصمیم گرفتیم تیم بسازیم
  • دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها: بازدیدکنندگان فضا
  • اسکار آلمان برندگانش را شناخت/ «مردن» لولای ۲۰۲۴ را برد
  • عکس| فیلم زندگی «تتلو» ساخته می‌شود؟
  • سخنی در باب محتوای «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی/ تحریف تاریخ به شیک ترین شکل ممکن